Categories
Inredning

Inredare skapade lycka i Uppsala

Det kan tyckas självklart att alla kan skapa ett mysigt hem. Men faktum är att alla är bra på olika saker. Då kan en inredare från Uppsala vara till stor hjälp.

De hade varit tillsammans i två år när de bestämde sig för att köpa hus och flytta ihop. Kompisarna brukade skoja om vilket kaos det skulle bli då. Ingen av dem hade något öga för hur man inredde ett hem, något som troligtvis berodde på att intresset inte fanns. Båda hade flera hobbies som gick före.

Inflyttningen skulle ske i samband med Kristin och Peters bröllop. Därför bestämde vännerna, som var många, att ge paret en inredare som skulle hjälpa dem att göra det hemtrevligt i parets gemensamma hus. Allt detta skulle ske medan paret var på sin bröllopsresa som skulle gå till Barbados.

Inredaren fångade den rätta känslan

Paret fick presenten i förväg så att de kunde vara med och ha önskemål på stilen. Både Kristin och Peter var jordnära personer och trivdes inte när det blev för stramt och stilen allt för modern. Istället ville de ha färger och saker som gjorde att de kunde röra sig bekvämt.

Men inredaren från Uppsala börjar inte jobba förrän de åkt iväg på resan. Hur det blir får de veta först när de kommer hem. Alla kan märka att de är lite nervösa men försöker att inte visa det. Men all oro försvinner när de stiger in i sitt nya hem. Det var jordnära och gjort för att leva aktivt och inte vara rädd för att fläcka eller förstöra. Nu kunde de börja sitt liv tillsammans i lugn och ro.

Ta hjälp av en erfaren inredare från detta företag: www.movidesigninterior.com