Categories
Badrum

Plattsättare Stockholm – snyggt badrum på nolltid

Har du funderat på att riva ut ditt gamla badrum och skapa ett helt nytt? Det finns flera starka skäl till att göra detta. Dels så är badrummet något som på många sätt definierar en bostad, dels så är det en renovering som är värdehöjande och dels så handlar det också om att man, genom en badrumsrenovering, kan skapa en plats där man kan slappna av på ett mer påtagligt sätt. Men, det handlar också om ett projekt som kräver professionalism: en plattsättare i Stockholm är nästan ett måste.

Det finns all anledning för dig som privatperson att ta ett steg tillbaka i samband med att du initierar en badrumsrenovering. Det handlar om en renovering som ska ske i ett rum där både vatten och fukt kommer att synas på daglig basis och med detta kommer också tydliga risker. Inte sällan så finns samband mellan badrumsrenoveringar och fuktskador och inte sällan så är kopplingen dem emellan ett privat utförande.

En säker renovering med en plattsättare

Privatpersoner tror sig kunna agera plattsättare i Stockholm och detta leder till att man missar viktiga detaljer i exempelvis underarbetet – med exempelvis fuktspärrar. Detta leder till problem i form av mögel- eller fuktskador som sedan kostar en massa pengar att korrigera. Med en plattsättare i Stockholm får man en garant för ett snyggt, säkert och hållbart jobb där man dessutom ges en garanti för framtiden.

Att försäkringsbolag idag ställer högre krav på fackmannamässiga utföranden är ytterligare ett starkt argument till varför du ska vila på hanen och istället låta en professionell plattsättare i Stockholm sköta jobbet.

En annan fördel med detta beslut handlar om att du kan ges en massa råd som både sparar pengar och som skapar ett vackrare badrum. Plattsättare är att jämföra med konstnärer sett till att de kan skapa mönster, mosaik och en massa spännande uttryck som man själv inte alls tänker på. Dessutom har de ofta förmånliga rabatter från leverantörer som ger dig extra bra priser för exempelvis kakel och klinkers. Inte övertygad? Vad sägs om att du kan använda rot-avdraget och erhålla en skatterabatt motsvarande 30% av den totala kostnaden för det arbete din plattsättare i Stockholm lägger ner? Det finns, helt enkelt, andra projekt du kan ge dig i kast med. En badrumsrenovering bör alltid skötas av proffs.