Categories
Inredning

Självhäftande plast är ett föränderligt och roligt material

För den som vill förändra något snabbt kan självhäftande plast vara ett alternativ. Denna plast lämnar inga märken och det är därför lätt att ångra sig.

Företag kan ha stor användning av självhäftande plast. Det kan handla om ett reklambudskap som ska pryda ett skyltfönster, en logga som ska sättas upp på en vägg eller en skylt som ska kläs med företagsinformation. Med självhäftande plast är dessa uppdrag enkla. Dessutom lämnar plasten underlaget helt och snyggt även efter användning.

Den tunna plasten klistras upp på en ren och torr yta. Motivet på plasten kan specialbeställas så att det blir exakt som man tänkt sig. Dessutom kan plastens opacitet vara sådan att den går att se igenom. Detta kan vara aktuellt på ett skyltfönster, till exempel, där man vill kunna se varorna bakom texten på rutan.

Förändra hemmet med självhäftande plast

Om man tröttnat på färgen på sina köksluckor, men inte orkar måla om dessa, kan självhäftande plast vara en lösning. Plasten är så tunn att den är lätt att klä in luckor med och resultatet är snabbt och snyggt.

Dessutom tål självhäftande plast vatten. Detta gör den perfekt att använda på kakel och andra material i våtutrymmen. Att måla om ett stänkskydd av kakel kan vara svårt men självhäftande plast löser problemet i ett nafs. En ny färg på kökets stänkskydd kan förändra hela intrycket av köket. Den dagen man tröttnar på plasten är det bara att riva bort den. Snabbt, enkelt och skonsamt för underlaget.