Categories
Golv

Golvslipning kan rädda golvet i Stockholm

En repa i golvet behöver inte vara katastrof. Har du ett golv som du kan göra en golvslipning på, så löser det sig snabbt. I Stockholm hittar du proffsen.

Vilken otrolig dröm det är för många att få flytta in i sitt helt nybyggda hem. Allting är helt perfekt och precis så som man önskade. Här skulle man verkligen kunna leva gott. Det stora lasset gick och det var dags att flytta in. Såklart hade man hjälp av en flyttfirma som tog hand om allt bärandet. Men när de hade gjort sitt, var det ens egen tur att få ordning på allt.

Soffan skulle ju faktiskt gjort sig bättre i andra änden av rummet. Försiktigt hjälptes de åt att lyfta soffan, men något hände. De slant, soffan for ned i golvet och lämnade ett stort jack efter sig. Katastrofen var ett faktum.

Repan borta efter en golvslipning

Förtvivlat rev de sig i huvudena. Deras nya golv! Det helt perfekta golvet hade nu en stor repa. Det var inte alls så där de hade tänkt sig att det skulle bli. Skulle man låta soffan stå över eller täcka det med en matta så man åtminstone slapp se det?

En vän som hade fått höra om det, kunde inte hjälpa att tycka synd om dem. Hon kontaktade ett företag som sysslade med golvslipning i Stockholm. De lämnade en offert på arbetet och därefter skrev de kontrakt. Golvslipningen tog bort jacket och gjorde att golvet såg nytt ut igen.