Categories
Hantverkare

En målare i Stockholm gör bästa jobbet

Anlita en målare om du vill fräscha upp lägenheten hemma i Stockholm. Det besparar dig väldigt mycket möda och du kan vara säker på att få ett bra resultat.

Vill du fräscha upp lägenheten hemma i Stockholm? Lite ny färg på väggarna skulle säkert göra susen. Det kan väl inte vara så svårt att måla om själv, kanske du tänker om du vill spara pengar. Det finns dock en del saker du bör tänka på för att få ett bra resultat som håller i många år.

Först och främst ska du välja rätt sorts färg för det underlag du ska måla på. Väggfärger finns också ofta i olika grader av glans, så även där gäller det att välja något som passar på just dina väggar. Det brukar i och för sig personalen i färgaffären kunna hjälpa till med.

Tänk om – tänk “målare”

Sen är det det där med kulör. En kulör som ser helt rätt ut på färgprovet kommer att se helt annorlunda ut på en hel vägg eller i ett helt rum. Det bara är så. Alltså bör du köpa provburkar av lite olika nyanser och testa dig fram på väggarna i rummet som ska målas om.

Sen måste du täcka och maskera överallt för att inte få färg där den inte ska vara. Därefter är det allt underarbete som måste göras. Och så till slut, själva målandet. Välj rätt typ av pensel och roller och undvik att göra det ojämnt och få rinnspår. Verkar det jobbigt? Varför inte anlita en målare istället? Via denna hemsida kan du direkt kontakta en erfaren målare: www.målarenstockholm.se